swekarin

2015-04-28
08:55:58

Besvikelse

Helgen som gick var en bra helg egentligen men kändes ändå så fel. Hela C-kullen gjorde MH (mental beskrivning) som är en utvärdering av hundens o kullens mentala status. Men Lakrits kunde inte delta pga av löp.
Jättebra resultat på MH gjorde inte saken bättre heller att Lakrits inte var med. Däremot lärde jag mig en hel del om beteende o förstå vad det ena o det andra betyder o hur man tolkar. 

På lördagen var det utställning och har nu bestämt att det blir inga fler utställningar på ett bra tag framöver. Tveksam till att åka till Ånnaboda 1:a maj tom. Lakrits gillar det inte o är så låg. Varför hålla på när hon verkligen inte gillar det?! Släpa runt henne så att hon inte visas från sin underbara glada pigga sida känns skräp. Ska hon visas är det bättre om någon annan ställer henne tror jag. 

Hur som, helgen kändes som en helg full av besvikelser i portioner. När den slår till hos mig så känns saker inget bra. Men så är livet....blir inte alltid som jag tänkt o jag vet att då känner jag stor besvikelse. 

Nu är detta så klart inga stora grejor egentligen om man tänker utanför hundvärlden. Men när man är uppe i det så blir det stor besvikelse att MH ej blev gjort i den ålder hon är i o bör göra det. 
Men vad fan, vi har det bra ändå ihop o hon är den härligaste boxern i hela världen vare sig hon får excellent eller gör MH i "rätt" tid! Bara matte som ska jobba på det mentala!