swekarin

2015-06-18
08:43:01

Tävlingsdebut LK1

Då så var vår tävlingsdebut avklarad i lydnad! 

Resultat poängmässigt kan vi glömma. 
Så hur var det då??!! 
Jag var tveksam till platsliggningen innan men när regnet kom så beslöt jag mig direkt att avstå det momentet så nolla på den. Vi nollade även läggandet o inkallning. En visa fröken kom gående efter mig istället. Väldigt likt vad hon gör på platsliggning. Ställandet o hopp däremot ja det blev 9 o tandvisning 10. Och jag som bävat för tandvisningen och så tar vi hem en 10:a! 
Linförighegen blev 5,5 o kändes inte bra alls. Förvånar mig för det har gått riktigt bra på träning men fokuseringen för Lakrits var svårt.  

Mellan ställandet o apporten så tyckte Lakrits att nu är det nog o drog från appellplan för att hälsa först på Kajsa o sedan Jossan  med Dex för att avsluta med att leta efter belöningskorv! Hahaha. Nog för hon var duktig men vi var inte klara. Hämtade henne o avslutade med apport o hoppet. Hade det varit någon annanstans så hade vi blivit diskade! Tur tävlingsledning kunde ta en boxers vilja och nyfikenhet att kolla läget med allt och alla!👍  

Jag hade en egen coach och filmare med mig, Kajsa. Bamse Tack att jag fått allt på film förutom rundan utanför plan. Och ett coachande innan vi gick in men även som kunde ge sin syn och ge feedback på spektaklet!😜 

Finns mycket att titta på, förbättra. Men det finns riktigt bra delar i det hela också. Om den fina kontakt Lakrits och jag bitvis har kan förlängas och jag kan få upp hennes energi o vårt samarbete så kan det bli riktigt bra. 

Summa av kardemumma är att nästa tävling hoppar vi. Istället tar vi sommarlov från lydnadsträning o satsar på att lära mig att få upp Lakrits trygghet och energi på appellplan! 

Plus från kvällen
-bra attityd o känsla från Lakrits vid ingång 
-utomordentligt bra tandvisning 
-jag fullföljde tävlingen och blev inte stressad, arg eller irriterad av hennes "utflykt". Det var roligt vi skulle ha. 
-jag kan se de positiva o bra höjdpunkterna och vara nöjd. 
-bra o trevligt sällskap. Bra mycket roligare att åka ihop. 

So long från tävlingsdebutanterna!