swekarin

2017-05-30
12:53:00

En lång helg....

En träningshelg som varit planerad så länge men som för mig inte blev som det var tänkt.


Det är ju så trist när det inte blir så som man sett fram emot......

Vi skulle ha en träff med flera från Boxplay gänget i Värmland. 

Med varmt väder kom även badandet och torsdag kväll var min hund galen och skulle bara bada. Absolut det var bara det att det var mkt vassa stenar just där. Tänkte kanske tanken att mm kanske inte det bästa stället att släppa med två galna hundar men inte mer än så. Ja det slutade visst med att hon drog av hud mellan tår på ena framtassen. Dock märkte jag inget förrän fredag em då hon haltade. 
Då har hon förmodligen slickat plus rejält varmt. Så denna tänkta träningshelg blev en lång vilohelg o åkte hem tidigt söndag till Sthlm istället för att köra lydnad en heldag på söndagen.  

Ingen större fara med Lakrits förutom att vi håller tass ren och torr så det läker.  Men det är inte lätt att alltid tycka det är kul när det blir pannkaka som denna helg och jag sett fram emot helgen så mycket. Speciellt inte då fredagens pass gick riktigt bra men vi behöver experimentera mer med hjälp av Pia. Jaja, vi fortsätter här hemma med tänket o hoppas på att jag lyckas hålla ihop planen. 

Men förutom denna trista grej så hade vi underbart väder och super trevligt ihop med massor av god mat, härliga samtal och underbara människor och hundar.