swekarin

2017-08-15
21:37:36

Glädje o spring i benen

Ikväll var det första öppna träningen sedan sommaruppehållet. Tänkte att jag åker ner och ser hur Lakrits känns och ser om vi hittar på något. 


Det var många på plats så satte in Lakrits i en bur, tog en kaffe o pratade lite med klubbkompisar på plats. Strax innan 19 tänkte jag att hon får ligga platsen med skott. Hon var på G när jag tog ut henne....otroligt länge sedan hon kändes så glad😃 Platsen gick utmärkt fram till skott 4 o 4 minuter då mygg o knott blev för mkt för henne o hon började korva sig för att bli av med de. Men med tanke på att vi inte tränat ordentlig platsliggning på evigheter så är jag riktigt nöjd. Hon är rätt himla solid på platsen.....förutom när det är knott😂

Sedan var det lite budföring med skott.
Wow lilla sockersöta Lakrits sprang som en kanonkula! Så jäkla underbart att se att du är på väg ut ur H-vetet som du haft sedan slutet av maj med jobbiga hormoner! 
Budöringen var inte i närhet av 100 meter åt vardera håll men jäklar vad du sprang ikväll åt båda hållen. O skottet som du uppmärksammade på tävling i våras var inte ens en tillstymmelse till reaktion av! Uggh för hormoner. 

Sedan var det bara lajande o bus på kanten av planen med lite kryp där allt bara var riktigt buskul ikväll. Inga krav ikväll men det jag vågade mig på var däremot lite nya belöningsätt och det kändes som att hon köpte de o tyckte de var roliga. 

Vi var på klubben i ett par timmar och hela tiden var hon så pigg o glad o ville göra något. Det var jag som fick hålla tillbaka. En kväll som ikväll så inser jag verkligen hur jäkla jobbigt hon haft det med detta löp. Blir så varm i hjärtat o glad över att se hennes glädje ❤️